Sunday, 5 March 2017

[REVIEW] THE FACE SHOP - CC LONG-LASTING CUSHION, MONSTER INC. EDITION, MIKE V201

Hello Preciouz!
Today, I wanna talk about my current favorite cushion from The Face Shop that comes in Special edition with Disney, called "CC Long-Lasting Cushion, Monster Inc." Mike Character in #V201 Apricot beige. I have tried more than two cushion from various brand. But, this cushion took my heart! Let's know more about good performance about this cushion!

Hari ini aku mau ngomongin cushion favorit aku dari The Face Shop yaitu CC Long-Lasting Cushion, Monster Inc. karakter Mike edition, warna #V201 Apricot beige. Sebelumnya, aku sudah pernah menggunakan beberapa cushion dai brand yang berbeda. Setelah memakai Cushion The Face Shop, aku rasa inilah cushion favoritku.


The Face Shop have collaboration with Disney and Launched some make-up and skincare line. This Mike Wazowski CC Long-lasting Cushion that I bought in shades V201 Apricot Beige comes with 2 others Disney cushion:
1. Winnie the Pooh CC Cooling Cushion – most moisturising and dewy, for dry skin, and has a cooling effect upon application
2. Mike Wazowski CC Long Lasting Cushion – long lasting, sebum control for oily skin and smooths over pores and uneven skin
3. Mickey Mouse Power Perfect Cushion – higher coverage, and moisturizing, for all skin types

Cushion The Face Shop seri Disney ini dateng dalam 3 varian yang memiliki kegunaan nya masing-masing. 

The Reason I purchased this Mike Wazowski CC Long-Lasting Cushion because its packaging is so cute and catchy. I love it! I didn't have high expectation for its performance, Surprisingly, This Cushion have an amazing performance on my skin! I'm totally in love with the formulas too. 

Alasanku membeli cushion Mike Wazowski CC Long-Lasting Cushion ini adalah design tempat cushionnya sangat bagus dan lucu. Aku sebelumnya ngga menyangka kualitas cushion nya akan sebagus ini, intinya peforma cushion ini sangat bagus. 


This Mike CC Long-Lasting Cushio claims :
  • Reduces wrinkles, brightens,and protects against UV rays with SPF50+ PA+++
  • Long-lasting to keep makeup fresh looking for hours. Formulated to sit close to the skin without caking or feeling sticky.
  • Sweat and oil-resistant formula helps minimize shine.
  • Skin-smoothing; made with powder particles of various sizes to smooth pores, bumps and other imperfections.
  • Contains a natural moisturising factor (Biosaccharide Gum-1) obtained through fermentation to help skin look healthy by creating a moisture barrier without settling into lines.

It really suits my normal to oily skin type that I need something long lasing with smooth finish.

Kalian bisa melihat klaim dari cushion ini yang sangat cocok untuk jenis kulit aku yang berminyak sehingga membutuhkan produk yang tahan lama dan terlihat mulus.









As you can see above, shades V201 brighten my complexion, I like it! For its coverage, this cushion has medium coverage, you can built up with layering it without looking cakey. This cushion has good scent, kinda like it. After you applied this cushion, will set for short time, your skin look smooth, clean and give that natural glow. The cushion puff does a great job too, since it only adsorbs little amount of the product, it very bouncy and make this cushion easy to blend and stick on your face perfectly. For Staying formula, I really adore it, This Cushion have amazing lasting power and after long time it still looks good without oxidized too much. Even, after I take Wudhu, this cushion still on my skin greatly. It can stay up to 12 hours!(After you set it with setting powder) I really love this cushion since it really fulfill its claims. 
For its packaging, I will give 6 of stars! since it has 3D design that look so cute as cute as Mike in Monster Inc. Movie. If you want to collect this Disney Series Cushion, I absolutely agree!

Kalau kamu dilihat diatas warna cushion ini memang lebih terang satu tingkat, membantu kulitku menjadi lebih cerah. Coverage nya juga bagus untuk daily use, dan bisa di tambah ke full coverage dengan mengaplikasikannya berulang kali tanpa terlihat jelek. Setelah diaplikasikan, cushion ini akan melekat sempurna dikulit kamu sesaat dan kulitmu akan terlihat bagus, cerah, lembut dan bersinar natural. Untuk wanginya sendiri ringan dan manis, love it! Selain itu puff nya sangat lembut, bouncy, dan membuat pengaplikasian menjadi lebih mudah dan sempurna. Cushion ini juga juara dalam ketahanan bisa sampai 12 jam (setelah di set menggunakan powder.) dan masih bagus, munkin hanya sedikit berminyak di T-zone. Bahkan setelah aku wudhu cushion nya masih nempel di mukaku, Intinya suka banget sama cushion ini! Kemasan nya juga menjadi plus plus karena sangat lucu bagus dikemas dalam bentuk 3D!

What I like :
+ Amazing Design
+ Super Long-Lasting without being cakey and oxidized
+ Medium Coverage 
+ Easy to blend
+ Give that natural glow
+ Make your skin smooth and clear 
+ Sweet light scent
+ Oil Control 
What I dislike : 
- None

Rating: 5/5 

I'm really impressed with This CC Long-lasting Cushion and will love to recommend it to all of you! For the price is affordable around $18 or IDR 200.000. You can get it from various online shop. Let me know about your opinion for This Cushion! Totally, Worth it!

Aku sangat terpukau dengan kualitas Cushion ini dan senang hati merekomendasikan nya! Harganya juga lumayan terjangkau sekitar IDR 200.000, dan kamu bisa beli ini di Online Store.

***
I think that's all
See You on My Next Post ! :*

12 comments:

  1. Cute banget. Suka ijo juga. Barutau beda fungsinya kirain case doang beda.
    Www.jessicaliani.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iya cuteee bgt kan hehehe pas banget juga yg mike ini fungsinya long lasting. Thanks for visiting <3

      XOXO, Syarah

      Delete
  2. Jadi pengen... gemesss banget sama ini dari dulu tapi takut keputihan

    www.skilled-daydreamer.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. beli shades yg 203 ajaaaa mudah2an masuk warna nya <3 Thanks for visiting

      XOXO, Syarah

      Delete
  3. lucu bangettt packagingnya!! btw termasuk murah juga yaaa harganya 200an, brb nabung :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaaa menurutku ini bagus dan affordable bangettt ditambah packaging nya yang gemashhh worth it! luvv

      Delete
  4. aaaa lucu bgt packaginga. kualitas jg bagus. bisa tahan smpe 12 jam 😍😍

    torichux3.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ah! I do love the way you post your blog in bilingual!! I think I got inspired from you hihi ^^

    heyyyyyjudeeeee.wordpress.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iyaaa, actually, harus put more effort buat nulis bilingual.. but tetep suka aja nulis kaya ginii <3 thanks for visiting

      Delete
  6. Kakak belinya dimana?? 😄😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Halo, Aku belinya di Korea... hmm tapi kayanya di online shop di shopee udah ada kok coba cek dehh :)

      Delete

Designed by Riza. Proudly Powered by Blogger.