Sunday, 19 March 2017

[REVIEW] BLP Beauty - Caramel Champagne , Must Have Item!

Hello Preciouz!
I have been curious about BLP Beauty, Lip Coat by Lizzie Parra since last year. There are so many people loving this lip product. I decided try their new metallic shades called "Caramel Champagne", that all I can say is I'm falling in love with this Lip Coat so hard! Let's know more about this amazing product!

Semenjak BLP Beauty, Lip Coat by Lizzie Parra Launching aku penasaran banget mau nyoba karena semua orang suka sama produk ini. Akhirnya aku memutuskan untuk membeli Lip Coat ini varian Caramel Champagne yang warnaya metallic. Intinya setelah menggunakan produk ini, aku bener-bener jatuh cinta, bagus banget! Yuk simak lebih lanjut untuk ikutan suka sama Lip Coat ini!

"By Lizzie Parra (BLP) is the newest venture for the whole team. We are finding the means of real beauty for us women. We believe things that highlight the best part of you, should't be wearing you down. You should look, feel, and live at your best. We want to spread the message that it is important to be confident with your own skin, both inside and outside. "

This Brand BLP is a local brand from Indonesia that are loved by Indoensia Women. With their tagline #BEADORED, They want to make You Adore Yourself! be confident inside and outside. I really love their vision and the quality of their product soooo good.

Untuk kalian yang baru dengar tentang brand BLP, By Lizzie Parra sendiri merupakan brand lokal yang memiliki tagline #BEADORED dimana mereka mau Perempuan Indonesia untuk mengagumi dirinya sendiri, menjadi percaya diri akan kecantikannya luar dan dalam.




Packaging : 
This Lip Coat in shades Caramel Champagne came with pretty rose gold box that look so elegant, sleek, and simple. The bottle is transparent that has 'BLP' printed out there with dove finished. 
Produk ini mempunyai kemasan botol transparan yang tercetak BLP dengan tampilan dove. Untuk kardusnya bewarna rose gold yang sangat cantik dan elegan.



TEXTURE, SCENT, & APPLICATOR :
The first time I opened this product I hinted chocolate sweet, kind of that scent. I really like that, I feel like I wanna eat this! After you applied the scent will fade away. The applicator itself is standard, It can blend your product well, but somehow it is stiff. For its texture, I will give it 5 stars! It's thick but light texture that glides well on your lips, easy to blend. Not drying my lips!
Pertama kali saat aku menyium wanginya enak banget kaya cokelat manis gitu, sumpah enak banget! Setelah kamu aplikasikan wanginya akan menghilang. Untuk aplikator nya menurut ku standar kaku gitu, dia bagus kok buat nge blend produk nya di bibir. Tekstur dari lip coat ini menurut ku juara! suka banget, dia thick gitu tapi ringan dan pas diaplikasiin langsung rata, gampang di blend. Sukaa bangett! tidak membuat bibir ku kering!




Color & Performance :
Caramel Champagne is brownish red rose that has gold glitter with metallic finish. At the first sight, I thought that it would be hard to use this everyday, but after I applied this on my lips, totally amazed. It really looks good and wearable tough it has metallic finish, Even my mom wear this lip coat everyday! For this lip coat Performance is so good! This is pigmented, you just need to apply it once time, good pigmentation. After it dried, it will be transferproof so you don't need to worry to see any marks after drinking. It has good staying power, that can last up to 6 hours without eating oily food. When you eat oily or heavy food, this product will melt, but still there on your lips, just become not transferproof. 
Warna dari varian ini seperti brownish red rose dengan glitter emas yang terlihat metalik. Awalnya, aku pikir ini akan susah untuk digunakan setiap hari tapi ternyata aku salah. Warnanya sangat cantik di bibir dan wearable! Bahkan mamah aku suka banget dan pakai ini setiap hari. Pigmentasi nya juga bagus, sekali aplikasi udah cover. Buat Performa dia tahan lama dan transferproof, Namun saat kamu makan makanan berminyak dia meleleh tapi tetep ada di bibir kamu cuma jadi transfer, tapi ini masih bisa di toleransi banget,


What I like:
+ Not drying my lips
+ Light Texture
+ Easy to blend
+ Look pretty on my lips
+ Affordable
+ Transferproof
+ Long Lasting
What I dislike
None
Rate : 4.8/5

Overall, I love this lip coat BLP Caramel Champagne that does a great job on my lips!  I want to recommend this lip coat to all of you! You can purchase it from Sociolla IDR 129.000 ! You can use my Sociolla Voucher! You can get IDR 50.000 Off with minimum purchases at IDR 250.000. Just Enter " SBNLAZSZ " at check out!



***
I think that's all, see you on my next post
Good Luck :*

8 comments:

  1. Kece banget warnanya *.*

    www.rima-angel.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya kan kak luv banget warnanya berasa badayyy

      Delete
  2. Lipstik metalik pertama aku dan emang warnanya cantik banget!!

    www.magellanictivity.com

    ReplyDelete
  3. Such a great review, thank you for sharing!
    http://sepatuholig.blogspot.com
    Instagram @grace_njio

    ReplyDelete
  4. Metalik tapi ga norak yahhh.. blom pernah nih nyobain lip cream metallic sama sekali. Pengen dehh..

    www.jessicaliani.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa kak dia ga norak bagus gitu, cobaa ajaaa worth it kok <3

      Delete

Designed by Riza. Proudly Powered by Blogger.