Wednesday, 18 October 2017

[REVIEW] ACNE 101: HAPLE - ROSE WATER, GRAPESEED & RICE BRAN OIL

Hello Preciouz!
It has been several months since I posted something TT I'm sorry, Things here are so hectic that I barely breath and sleep. I'm in the third year as student engineer that's why I don't have enough time to post or even sleep. Stress, Lack of sleep, unhealthy habit are the main factors that make my skin break out badly. I realized that it was getting worsen day by day in this semester. I browsed thru intsagram and found this amazing Skincare product from local brand! called Haple.I gave it try , and been using it for a week so lemme give it a review : Haple Rose Water, Grapeseed Oil, and Rice Bran Oil.

OMG! Guys udah lama banget aku ga update blog karena bener-bener sibuk di kampus apalagi aku udah tingkat 3 dan teknik is so hectic. Bahkan untuk main dan tidur aja susah, kaya napas aja udah syukur. Stress, kurang tidur, dan pola hidup ga sehat di semester ini ngebuat kulit aku breakout jerawatan gitu, ew banget pokoknya. Sedih banget kalo ngaca, nah pas banget aku nemu skincare line ini di instagram Haple dan sukaaa! Yuk simak review nya : Haple Rose Water, Grapeseed Oil, and Rice Bran Oil!

Monday, 15 May 2017

[REVIEW] BIORE - BODY FOAM WHITE SCRUB



Hello Preciouz!
Kegiatan sehari-hari bisa membuat kulitmu kusam dan tak terawat apalagi jika terpapar sinar matahari dan polusi yang sering kali kita temui. Untuk merawat kulit sendiri haruslah telaten dan meluangkan waktu agar hasil yang dicapai maksimal. Kulit kusam tentunya kurang enak dipandang, apalagi jika harus menghadiri event-event tertentu atau bahkan accidentally ketemu crush dijalan. Nah, aku udah nyoba satu body foam yang bagus bangut untuk merawat kulit biar ga kusam lagi yaitu Biore Body Foam White Scrub, Yuk simak review nya!

Monday, 24 April 2017

[TUTORIAL] ROSE QUARTZ MAKE-UP LOOK TRANSFORMATION


Hello Precious!
Today, I tried to make make-up tutorial video for the first time. I made Rose Quartz make-up look using metallic paper. Also, This is my entry for NYX Face Awards 2017 Indonesia.
The Beauty of nature that brought to you by variety of minerals, called Rose Quartz.

Saturday, 15 April 2017

BROWN MAKE-UP TUTORIAL


Hello Preciouz!
I'm back with new make-up tutorial that will make you look stunning! This make-up is called "Brown Make-up" because brown is the main color here. I will make it simple and easy for you guys !

Hari ini aku mau membuat tutorial "Brown Make-up". Tampilan ini tentunya didominasi dan fokus pada warna cokelat itu sendiri. Nah, untuk mempermudah kalian terlihat cantik dan wow menggunakan make-up ini maka aku membuat tutorial yang simpel dan gampang untuk dicoba, yuk terus baca!
Designed by Riza. Proudly Powered by Blogger.