Wednesday, 23 March 2016

My Beauty Package #March


Hello Preciouz!
About a week ago I got a beutiful package from Sociolla Yeay! When I saw it for the first time I fell in love with its packaging because damn! the pink box is superduper cute. What's in the inside?

Seminggu yang lalu aku dapet paket dari Sociolla yeay! Pas pertama kali aku ngeliat bungkusnya aku langsung suka banget karena pink box nya itu loh ngga kuat lucu nya ... love banget ! Kira-kira apa ya di dalemnya?





This is what I got from Sociolla also I bought other products. There are Luster Gloss Lipstick Shade Dazzling Red - StudioMakeUp , maybelline pencil eyeliner and Softening Shower Gel Vanilla - Cottage . Not only some products that I bought, I also got card (tips) and voucher 15% off yeay!

Nah ini isi di dalam pink box, aku dapet Luster Gloss Lipstick Shade Dazzling Red - StudioMakeUp nah sisanya yang maybelline pencil eyeliner and Softening shower gel - Cottage aku beli karena kebetulan eyeliner pencil hilang dan lagi pengen nyoba shower cottage karena enak banget dan bisa di bawa kemana-mana contohnya kalo di kost hahaha





I got this Card tells about mascara type. It's useful for people that do not know mascara types. I wanna tell you about the services. I will give 5 stars rating because the services is perfect, I mean there are options for paying, I chose Cash on Delivery . The Delivery only took 2 days ( It can take 2-5 days ) . I ordered at 2.00 AM on Friday and Accepted my package about 1.00 PM on Saturday. 

Nah jadi aku juga dapet kartu yang dimana ngejelasin tentang tipe-tipe maskara dan menurutku berguna banget sih buat kalian yang bener-bener belum tau tipe-tipe maskara. Untuk servisnya sendiri aku ngasih 5 bintang karena untuk pilihan pembayaran itu ada beberapa option dan yang paling aku suka itu Cash on Delivery. Nah Delivery nya sendiri juga okay banget dan cepet . Kemarin aku pesen jumat sampe sabtu (normalnya itu 2-5 hari kerja). 

I recommend you , Preciouz to shop at Sociolla because it has high quality for services and products. Worth to try! Anyway, you can get IDR 50,000 off (with min. purchase IDR 200,000) by entering "SYARAH50" when you check out! Don't miss it ;) 

Aku merekomendasikan Sociolla untuk kalian semua yang ingin berberlanja dengan jaminan kualitas barang dan servis. Oh iya, aku juga punya bonus buat kalian yang mau belanja di Sociolla. Caranya gampang banget tinggal masukin kode voucher "SYARAH50" saat kalian check out dan kalian akan dapet potongan senilai Rp50.000 dengan minimum pembelian Rp200.000




***
I think that's all
See you on my next post !
Good Luck :*

7 comments:

  1. pink box nya lucu ^^ wah shippingnya cpt jg yah cm 2 hari

    torichux3.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya lucu banget dan shipping cepet
      thanks for visiting ^^

      Delete
  2. Wah jd pengen cpet2 posting Sociolla box 🎁

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayoooo cepet di posting <3
      thank for visiting

      Delete
  3. Halo Syarah... Aku dari grup Sociolla juga 😄 abis belanja, ga sabar Sociolla boxnya sampe.. Cakep yaa boxnyaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. haloooo tiaaa ... iya bagus banget pink box nya
      thank for visiting

      Delete
  4. Lovely post! Great Stuff! the package is so cute!! *.*

    Kisses,

    Mercury Rose
    http://neverforgottenmercury.blogspot.pt/

    ReplyDelete

Designed by Riza. Proudly Powered by Blogger.